Fürdőszobai gyorsfűtő, infra gyorsfűtés fürdőszobába

Fürdőszobai gyorsfűtő, gyors fűtés, infrafűtés, ventilátoros törölközőszárító

Fürdőszobai gyorsfűtő készülék ott szükséges, ahol a fürdőszobáját napközben nem használja vagy az alapfűtés mellett – pl. gyermekfürdetéskor –  fontos lehet a hőmérséklet gyors emelése vagy az azonnali kellemes hőérzet. Két megoldást kínálunk, ha gyors fűtést szeretnénk használni. Az egyik a helytakarékos és hangtalan norvég halogénsugárzó!

GLAMOX VR – fürdőszobai gyorsfűtő, infra gyorsfűtés, norvég halogén sugárzóA fürdőszobákban általában kevés hely áll rendelkezésre fűtőpanel elhelyezésére – a halogénsugárzók ajtó fölé, vagy máshová a helyiség mennyezetéhez közeli helyen kiválóan elhelyezhető.

Ez az elektromos infra hősugárzó percek alatt képes nagy hőt közölni a környezettel, és kellemes hőérzetet is ad a működés folyamán. Tehát Önnek csak akkor (röviddel előtte) érdemes bekapcsolnia, amikor a fürdőszobát használja.

Négy teljesítmény fokozatban használható, azaz kisebb fokozaton állandóan is mehet, tartva egy alaphőmérsékletet. Glamox VR vagy ADAX VR széria néven forgalmazzuk.

 

Ellenáll a párának, biztonságos, kimondottan vizes helyekre tervezték.

Ritkán használt helyiségekben is jól alkalmazható (raktáriroda, WC, öltöző, szociális helyiség).

Kapható 500, 750 és 1000 Wattos kivitelben, melyekkel teljesítménytől függően kb. 2-7 m2-es fürdőszobát tarthatunk melegen a fürdés alatt. Hálózati kábellel, dugvillával szereltek, 5 év garanciával.

Beha fürdőszobai infra gyorsfűtő, gyors fűtésFONTOS: nem állandó fűtésre tervezték, csak időnkénti használatra.

BEHA KRB

Teljesen a GVR halogénsugárzóhoz hasonló felépítésű és tulajdonságú a BEHA KRB.

Ugyanolyan teljesítményekben (500w, 750W, 1000W) áll rendelkezésre, de nem egy, hanem 2 fűtőbetét sugároz és nincs hálózati bekötő szett hozzá!

 

Energotech EIR, infra gyorsfűtés, svéd hősugárzóHasonlóan a norvég VR sorozathoz, fürdőszobai gyorsfűtésre is remekül használható a  ENERGOTECH EnergoInfra svéd hősugárzó szériája.

Az inox acél testben izzó acélötvözet betét még gyorsabban is felmelegszik, mint a norvég sugárzó! Különlegessége, hogy teljesítményéhez képest hosszú a fűtőtest, pl. az 1000W-os csaknem 120 cm, így egyenletesebben kapjuk az infrafűtést, mint a másik fürdőszobai gyorsfűtő készüléknél.

Az EnergoInfra EIR széria 500w, 1000W és 1500W teljesítményben rendelhető vagy vásárolható raktárról általában. (vásárláshoz katt a képre)


Noirot Corelia

Noirot Corelia törölközőszárító, fürdőszobai gyorsfűtő, gyorsfűtésA beépített termosztátos CORELIA elektromos törölközőszárítós fűtőtest segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.

A hagyományos törölköző szárítókhoz képest extrém gyorsan fűti fel a helyiséget így tökéletes választás, akkor is ha csak időszakosan szeretnénk a helyiséget magas hőmérsékletre fűteni (pl.: baba fürdetés).

Az ergonomikus design jól mutat modern és klasszikus környezetben is. Beépített digitális vezérlőjével a CORELIA kitűnik a hagyományos törölköző szárítók közül.

Nem izzószálas, hanem egykomponensű alumínium blokk fűtőbetéttel rendelkezik, amely által termelt hőt ventilátor forgatja be a helyiségbe rendkívül gyorsan. Igazi fürdőszobai gyorsfűtő!

Beépített termosztát, ablaknyitás érzékelő, gyermekzár funkció és ERP kompatibilitás is jellemzi!

A Corelia kitűnő főfűtés és törölközőszárító is egyben! Vásárláshoz, árakhoz  katt a képre!

A Noirot Corelia a normál elektromos törölközőszárítóknál is megtalálható!

 

fürdőszobai gyorsfűtés