Fali fűtőpanelek fürdőszobába

Fali fűtőpanelek fürdőszobába, fürdőszobai norvég panel IP24 védelemmel, kettős szigeteléssel

fűtőpanel fürdőszobába, elektromos norvég Adax Clea panelElektromos fűtőpanel fürdőszobába vagy elektromos konvektor fürdőszobai használatra. Aki folyamatosan állandó hőmérsékleten akarja tartani a fürdőszoba hőmérsékletét és csak időnként akar “ráfűteni”, annak a legjobb megoldás lehet valamilyen fali elektromos fűtőpanel vagy konvektor beépítése, mert az a beépített termosztátja révén adja a legolcsóbb megoldást!

Egyre nagyon fontos ügyelni, a fűtőpanelek és konvektorok elhelyezése kötött! A padlószinttől 15-20 cm a javasolt rögzítési magasság! (sajnos sokan próbálkoznak feltenni akár 2 m-re is, ahol nem zavarja a bútorozást, viszont nem is működik megfelelően, nem tudja befűteni a helyiséget)

Fürdőszobai fűtőpanel használatának érintésvédelmi előírásai is vannak. Legalább IP24 védettségű fűtőpanelt vegyünk, ahol a 4-es szám jelenti a fröccsenő víz elleni védelmet.

Figyeljünk a fürdőszobai fűtőpanelek helyes méretezésére: még normál hőszigetelésű lakásban is ne a szokásos 35, hanem minimum 45W/légm3 fűtésteljesítménnyel számoljon kiindulásként, de inkább használja az oldalon lévő kalkulátorunkat!

KALKULÁTOR


IP24-es védettségű fűtőpanelek és konvektorok könnyedén szűrhetőek webáruházunkban itt: FUTOPANELBOLT.HU

Oldalunkon így csak egy gyors áttekintést adunk a vásárolható fajtákról! A képekre kattintva rögtön a részletes leírásokhoz, vásárlási lehetőséghez (SHOP) jut.

Fürdőszobai elektromos fűtőpanelek  – norvég  – GLAMOX TPVD

fűtőpanel fürdőszobába, glamox tpvd norvég panel fürdőszobaiGLAMOX fűtőpanelek vízmentes változatait olyan helyekre tervezték, ahol fokozottan ki vannak téve beázás, vagy extrém páratartalom hatásának.

TPVD sorozat fröccsenő víz elleni védelemmel
Önálló fűtésként alkalmazhatók fürdőszobákban, uszodákban, virágboltokban, üvegházakban és minden olyan helyen, ahol ellen kell állnia a víznek, magas páratartalomnak.
Beépített termosztáttal rendelkeznek, (csak ET)  és tetszőlegesen beállítható a hőmérséklet 3 és 35°C-fok között. Külalakra megegyeznek a Glamox TPA sorozatával:

35cm magas kivitelben készülnek, 400, 600, 800 és 1000Wteljesítményben.


Fürdőszobai norvég fűtőpanel, Adax Neo WifiNORVÉG ELEKTROMOS FŰTŐPANEL – ADAX NEO WIFI

2018-tól már elérhető a közkedvelt Adax Neo IP24-es védettségű típusa, amely WIFI segítségével okostelefonos távoli eléréssel is rendelkezik. Sajnos nem gyártják csak sima fehér színben, de így is a fürdőszoba dísze lehet, igazodva a lakás többi Adax Neo fűtőpaneljéhez is.

A fürdőszobai használatra különleges biztonsági előírások vonatkoznak. Az Adax Neo Wifi elektromos fűtőpaneljeit úgy tervezték, hogy akár fröccsenő vízveszélyes területen belül is felszerelhetőek legyenek. Nagy előny, hogy 400W – 2000W-ig áll rendelkezésre, így egészen nagy fürdőszobák fűtése is megoldható egy fűtőpanellel.

Ideális fűtőpanel a fürdőszobába. Maximális felületi hőmérséklet: 60°C

Hasonlóan az Adax Neo Wifi-hez, az Adax Clea üveg előlapos fűtőpanel is IP24-es védettségű!

Szintén norvég gyártmány a kicsit alacsonyabb árfekvésű BEHA WIFI család, mely szintén 400-2000W-ig áll rendelkezésre. Bővebben az összes WIFI-s norvég panelről webáruházunkban talál infókat ide kattintva:


Fali fűtőpanelek fürdőszobába – Atlantic – francia fűtéstechnika

 

fürdőszobai fűtőpanelek, konvektorok, Atlantic IP24Külön (saját) honlapunkon megtekinthetőek a francia Atlantic gyár elektromos fűtőtestjei: konvektorok és  fűtőpanelek, melyek mindegyike IP24 védettséggel rendelkezik, azaz fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva. Arra kell csak ügyelnünk, hogy előírás szerint az elektromos fűtőtest legalább 60 cm-re legyen a folyó víztől.

Mindegyikük kettős szigetelésű is, azaz földelt dugalj sem szükséges a bekötésükhöz.

Így ugyanolyan külsejű – természetesen más teljesítményű – fali elektromos fűtőtest választható a fürdőszobába, mint a lakás többi részébe!

Az Atlantic termékei közül nagyon jól használhatóak az elektromos törölközőszárító radiátorok is!

Mivel e honlap keretei nem elegendőek a termékskála bemutatására, látogassa meg francia fűtéstechnikával foglalkozó

ATLANTICBOLT.HU honlapunkat (katt ide)

vagy tekintse meg a termékeket webáruházunkban egyből, ahol szintén részletes leírást talál és azonnal vásárolhat!

fürdőszobai fűtőpanelek, konvektorok, Atlantic IP24


Climastar Smart Touch törölközőszárító radiátorClimastar kerámia fűtőpanelek törölközőszárítóval (katt a képre)

Pár éve forgalmazzuk nagy sikerrel a spanyol Climastar elektromos kerámia fűtőpaneleket is, melyek IP24 védettségükkel teljes értékű fürdőszobai főfűtésre is alkalmasak.

(800-1000-1500-2000W teljesítményben, 50×50, 50×100, 100x50cm méretben választhatóak)

Több színben és felülettel is vásárolható, pala felülettel fehér és fekete, sima festhető felületben pedig a fehér kasmír van általában raktáron.

A kerámia Dual-Kherr előlap átvéve a konvekciós fűtőbetét által felmelegített levegőből a hőenergiát, azt tárolja és sugározza is.

Tartozékként törölköző akasztóval vagy törölközőtartó karral kiegészítve pedig teljes értékű törölközőszárító radiátort kapunk!