Elektromos törölközőszárító radiátor főfűtésre is, termosztátos kivitel

ERP Ready kivitel, elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal, főfűtés és szárítás

elektromos törölközőszárító radiátor Elektromos törölközőszárító radiátor termosztáttal a PHF kínálatában. Néhány éve vezettük csak be nagy sikerrel az addig itthon nem kapható fűtőtest családot, mely nagyban különbözik a sima, csak törölközők szárítására alkalmas készülékektől.

elektromos törölközőszárító radiátorJóval komolyabb teljesítményük és termosztátjuk lehetővé teszi, hogy helyesen méretezve ugyanaz a fűtőtest elégítse ki a főfűtésre és törölközőszárításra vonatkozó követelményeket is!

Hasonlóak a vizes rendszerekbe kötött csöves törölközőszárítókhoz, amelyeket patronos elektromos fűtéssel egészíthetünk ki. DE ezek a fűtőtestek általában kizárólag elektromosak, így bármikor használhatóak az esetleges egyéb fűtésrendszertől függetlenül.

A csövekben fagyálló folyadék feltöltés található, így vásárlás után csak a falra történő felszerelés és az árammal való ellátás marad.

Az elektromos törölközőszárító radiátor fűtési mechanizmusa sugárzó fűtést, hőtárolást és konvekciós fűtést is tartalmaz!

Főfűtésre természetesen már méreteznünk is kell, segítség itt:  MÉRETEZÉS

Alkalmazás

Új házaknál szinte egyértelmű a használat: elektromos törölközőszárító radiátor fűtőszőnyeges padlófűtéssel kiegészítve a nyerő fűtés, általában napelemes energia ellátással.

A régi “fali babás” gázfűtés is felejthető lakásfelújításoknál, családi házaknál pl. a vizes rendszertől független használat a jó indok. Az elektromos törölközőszárító radiátorok nemcsak a nyári szárításra megfelelőek, hanem a tavaszi és őszi komfortos fürdőszoba használatot is elérhetővé teszik.


elektromos törölközőszárító radiátorAtlantic törölközőszárító radiátorok

Miért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül, miért a  legjobbak az Atlantic francia gyár elektromos törölközőszárító radiátorai?

– a legegyszerűbb is saját termosztáttal rendelkezik

– nagyságtól függően 500 -750 – 1000 W lehet a fűtési teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék

– a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

– a választék komoly: 3 féle nagyság és teljesítmény, egyenes vagy íves csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak

– az elektromos törölközőszárítót olyan portaszító festékkel vonják be, melynek köszönhetően nem cirkuláltatja a port

– könnyedén a falra szerelhetőek és beköthetőek

– már br. 57.900.-Ft-tól kapható elektromos törölközőszárító radiátor

elektromos törölközőszárító radiátor


NOIROT OLERON elektromos törölközőszárító radiátor

Noirot Oleron elektromos törölközőszárító radiátorA Noirot Oleron elektromos törölközőszárító radiátor  ötvözi a funkciót és a teljesítményt.

750W-os teljesítményével kisebb és nagyobb fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas, akár 2-6 m2-ig.

Az elektromos törölközőszárító lekerekített fűtéscsövei elegendő helyet biztosítanak a törölközők szárítására, stabil rögzíthetősége miatt a nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, elektromos radiátorunk beépített szobatermosztáttal van szerelve.

A beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. ERP READY

Noirot Oleron termosztát, programozhatóEzen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

A fix 2 órás, de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

Az Oleron elektromos törölközőszárító radiátor ablaknyitás érzékelője észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Az elektromos törölközőszárító vezérlése gyári programokat,  felhasználóbarát kezelőfelületet és kalibrálási lehetőséget biztosít a maximális komfort kialakításához.

Teljesítmény: 750W, Méret: 50 x 132 cm

ÁRAK


VIGO törölközőszárítók

Vigo törölközőszárító A VIGO  elektromos törölközőszárító radiátor a “majdnem ” kategóriában van, hiszen nincsen rajta termosztát, csak egy teljesítmény állító vezérlés. Azaz magunknak kell állítani az elvárások függvényében a teljesítményt.

Így valójában nem is nevezhetjük radiátornak, mert nem elégítik ki az ERP energetikai előírásokat és termosztát nélkül bizony többet is fogyasztanak, mint az Atlantic radiátorok!

Főfűtésre nem alkalmasak ezért.

600W vagy 800W teljesítményben, fehér vagy INOX színben kaphatóak, ugyanolyan külmérettel: 50 x 125 cm